Breed en Meester

Sportief, stadsfiets en elektrische fietsen

r

Service pas

 

Als je een fiets koopt bij Profile ‘de Fietsspecialist’, dan willen we dat je 100% tevreden bent en optimaal fietsplezier beleeft. Daarom krijg je gratis de Profile servicepas, met een service- en onderhoudtegoed tot maar liefst € 210,-. Het tegoed kun je besteden aan: service en onderhoud, zoals servicebeurten om je fiets in perfecte conditie te houden, een fietsmeting en de zadel-omruilgarantie.

Voordelen
Met de servicepas kun je 24/7 inloggen op jouw account op onze site, waar je allerlei nuttige informatie vindt.

Afspraken inplannen
Eenvoudig jouw werkplaatsafspraak inplannen wanneer het jou uitkomt!

Gebruiksaanwijzingen en voorwaarden
Je kunt online de gebruiksaanwijzing en garantievoorwaarden raadplegen.

Sleutelservice
Fietssleutel kwijt? Dan kun je gemakkelijk sleutels bij bestellen met de online sleutelservice.

Profile Fietsverzekering
Nog geen fietsverzekering afgesloten? Sluit dan binnen 14 dagen alsnog een Profile fietsverzekering af.

Financiële gegevens
Papieren kwijt? Geen probleem, al jouw gegevens zijn veilig online opgeslagen

De hoogte van het service- en onderhoudtegoed is afhankelijk van het type fiets. Het tegoed kan alleen worden besteed in de winkel waar de fiets is gekocht. De servicepas is gekoppeld aan een specifieke fiets en kan niet worden besteed aan een andere fiets. Verkoop je de fiets, dan kun je de servicepas met het resterende tegoed overdragen aan de nieuwe eigenaar. Informeer in de winkel naar de volledige voorwaarden.

 
WAARUIT BESTAAT DE SERVISEPAS?

Aflevering:
Naast een deskundig advies bij de aankoop, wordt de fiets door Profile Breed&Meester bij aflevering perfect rijklaar gemaakt voor gebruik.

Servicebeurten:
Na ingebruikname is het van het grootste belang dat na circa 2 maanden maanden uw fiets wordt aangeboden voor een service-beurt. Alle moertjes bouten, spaken, kabels, naven etc. worden grondig geïnspecteerd op spanning en afstelling.

Een dergelijke controlebeurt kost normaal 45,- euro. Via uw account van de servicepast wordt de eerste servicebeurt geheel gratis uitgevoerd.